Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat de l’estat en què es troben els treballs de demolició del conjunt de cases situades a l’altura del Carreró de l’Almadrava, que en el dia d’ahir començaven amb maquinària pesada.

Com ha explicat l’edil, “l’Ajuntament està realitzant aquesta actuació de manera subsidiària, davant la situació de ruïna imminent declarada pels tècnics municipals”. Orozco ha recordat que el passat 17 d’agost es  desprenia part d’un voladís de la façana que dóna al Passeig de Sant Pere, arran de la qual cosa “s’ha obert paral·lelament un expedient per determinar el possible incompliment de l’empresa propietària del seu deure de conservació. De tota manera l’obligació l’Ajuntament és vetllar per la seguretat i per això hem procedit de forma urgent a l’enderrocament d’aquestes cases, prèvia datació fidel de les façanes perquè quan hi haja un projecte d’intervenció es puguen reproduir tal qual “.

 

“Els treballs van començar de forma manual divendres i ahir van començar a treballar les màquines. Aquests treballs s’allargaran fins dimecres”. Ha apuntat la responsable municipal d’Urbanisme, que ha demanat disculpes a la ciutadania i en concret als veïns per les molèsties que puga estar causant l’actuació. “Crec que la situació dels negocis de restauració que estan al voltant d’aquest conjunt de cases millorarà molt a partir d’aquest moment. La situació en què es trobaven les cases preocupava però no hem pogut actuar fins aquest moment en què s’ha declarat la ruïna imminent”; ha afegit Imma Orozco.

L’edil d’urbanisme ha conclòs avançant que després de la demolició d’aquest conjunt de cases en ruïna es procedirà a l’adequació i barrat de la parcel·la perquè estiga en condicions d’ornat i salubritat.

 

Pin It on Pinterest