Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha convocat avui a les 12:00h un minut de silenci en la porta del Consorci, per a condemnar l’assassinat d’Ivanka, ofegada a Oriola per la seua parella. És la primera víctima de violència de gènere de la Comunitat Valenciana en 2018.

Allí presents es trobaven l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, treballadors municipals, i desenes de persones que s’han congregat a les portes de l’Ajuntament. La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha llegit un manifest en el qual ha mostrat el seu rebuig al masclisme, “una xacra que ens ha de fer reflexionar i replantejar la direcció en la qual està encaminada la nostra societat”.

En el que portem d’any, sumen ja 28 dones assassinades, i quasi mil en els últims 15 anys. Pérez ha qualificat aquestes xifres de abominables, “unes xifres en les quals no podem oblidar als menors assassinats”.

La regidora d’Igualtat ha recalcat la necessitat d’aplicar polítiques igualitàries des de tots els àmbits, així com polítiques que lluiten àrduament contra la violència. Ha afegit que “si volem avançar cap a una societat justa i igualitària, és necessari conscienciar-nos i fer tot el possible per a aconseguir-ho, perquè solament així avançarem en igualtat”.

 

Pin It on Pinterest