Select Page

El proper 31 d’agost tindrà lloc la XVIII edició d’Oci-Jove, prevista inicialment per al dia 17, però que va ser ajornada per les condicions metereològiques. La jornada d’esports i activitats dirigida al públic jove es celebrarà amb la cloenda dels Cursets d’Estiu. Pere Barber, regidor de Joventut i Esports ha presentat esta activitat, que començarà a partir de les 18 hores a la Ciutat Esportiva.

Enguany s’ha comptat amb un total de 578 inscripcions, per a les quals la natació -amb 197 inscripcions- encapçala la llista d’activitats més sol·licitades, seguida de l’hípica -64 inscripcions- i el futbol –amb 49 inscripcions-.

Com ha informat el regidor i tenint en compte que ara l’emplaçament és la Ciutat Esportiva, el mapa d’activitats es divideix en cinc zones i es duran a terme de 18:00 a 19:30h. Hi haurà un parc infantil amb tres atraccions inflables (tobogan, multijocs i una atracciò acuàtica). També es podran practicar esports com a futbol sala, handbol, voleibol, natació, hapkido, tennis i hípica, en un terreny adaptat per a major comoditat en la pràctica de les activitats. D’altra banda es prepararà un espai per jugar a bàsquet de tres contra tres, una exhibició de gimnàstica rítmica i una clase de spinning a l’aire lliure de la mà de Bolo i Baldomero Sports.

El regidor ha detallat que “el club d’escacs local estarà allà amb diversos taulers per a realitzar partides amb qualsevol que ho desitge, i l’associació Dragón d’Altea portarà jocs de taula per a facilitar-los a qui vulga jugar”.

Pere Barber, ha destacat l’esperit de convivència i esportivitat que es viu durant tota la jornada i ha recordat que “l’objectiu d’aquestes jornades és que els participants gaudisquen practicant esport, així com treballant en equip”. Així mateix, ha animat a participar a tots els joves, “l’entrada és gratuïta i hem treballat perquè siga un espai còmode i adequat per als jocs, esports i activitats que tenim preparades”.

El regidor de Joventut i Esports ha agraït “a totes les empreses que ajuden i colaboren com Caixaltea, la Policia Local, Protecció Civil Altea, Adrenalin Sport, el Club de Tennis Altea, la Diputació d’Alacant, Associació DYA Ajuda en Carretera, Visit Altea i Bolo & Baldomero Sport Altea, fent possible que Oci-Jove puga portar-se a terme cada any”.

Pin It on Pinterest