Select Page

Ahir dijous, entre les 9:00 i les 14:00 va tindre lloc en el Palau d’Esports d’Altea una Masterclass amb el gimnasta Rubén Orihuela, impulsor de la gimnàstica rítmica masculina. Ha sigut proclamat Campió d’Espanya en nombroses ocasions i actualment entrena a xiquetes en un club de gimnàstica rítmica de València i imparteix classes en diferents països de la Unió Europea.

Verónica Bódalo, professora de gimnàstica rítmica de l’escola municipal d’Altea i del club, ha destacat que “va ser una jornada molt satisfactòria, en la qual les gimnastes de competició de totes les categories, des de babies fins a juvenils, compartim i vam aprendre molt”.

La gimnàstica rítmica és un esport que sempre està innovant com ha assenyalat l’entrenadora alteana, “ve bé agafar idees de diferents entrenadors ja que és molt enriquidor”. Bódalo ha recordat que la setmana passada van estar en una jornada a Alacant on va impartir les classes una de les entrenadores de l’equip nacional, Manuela Belda, al costat dels seus dos gimnastes, María Añó i Noa Ros, els qui participaran el mes que ve en el pròxim campionat del món a Bulgària.

Pere Barber, regidor d’Esports, ha recalcat la importància d’aquest tipus de jornades doncs fomenten la creativitat i la relació que es forja entre les xiquetes de diferents edats; a més de conèixer i aprendre d’entrenadors nacionals i internacionals.

Pin It on Pinterest