Select Page

Si tens entre 16 i 30 anys i vols fer una estada formativa a Europa a través del programa de Qualificació i Ocupació que ofereix el Sistema de Garantia Nacional Juvenil, posa’t en contacte amb l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, abans del 15 de setembre, perquè t’ajudaran a optar a una beca de tres mesos.

L’Oficina de Projectes Europeus ofereix de nou la possibilitat d’optar a una beca per a formació en empreses europees. A hores d’ara són dues les opcions a les que es pot acollir l’interessat: una, fer l’estada formativa en les oficines de l’empresa Finnova a Brussel·les, per al que es requereixen estudis d’ADE/ Econòmiques / Empresarials, Dret, Traducció i Interpretació, Comunicació o Enginyeria. I una segona opció que consisteix en que el mateix jove trie l’empresa i el país europeu en què vol dur a terme la seua estada formativa i a través de la Cambra de Comerç d’Alacant gestionar la petició. En tots dos casos l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea contribuirà a la gestió de la beca; és a dir a realitzar els tràmits pertinents per a la seua obtenció.

Les dues oportunitats requereixen l’aportació del currículum en format Europas, estar inscrit en el Fons de Garantia Juvenil i tenir un mínim de coneixement de l’Anglès igual o superior al nivell B1.

El termini límit per a la sol·licitud de la beca és fins al 15 de setembre i aquesta assumeix les despeses de viatge i manutenció, entre 2.000 i 2.500€.

Com ha indicat l’edil d’Ocupació, Diego Zaragozí, “aquesta és una nova oportunitat per a la joventut alteana de realitzar pràctiques en empreses europees i conèixer altres models de treball que aportaran experiència al currículum de cada un i facilitaran la seaa posterior incorporació al mercat laboral” .

Per la seua banda, el regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Pere Lloret, ha manifestat el desig del consistori de seguir treballant “per donar noves oportunitats formatives i d’ocupació als nostres joves perquè són el futur d’Altea”.

Per a més informació contactar amb l’Oficina de Projectes Europeus, situada a la Casa de Cultura, o mitjançant el mail: europa@altea.es

Pin It on Pinterest