Select Page

La proposta actual es recolza en una rotonda en el límit amb l’Alfàs que ja ha sigut informada favorablement per Foment.

Imma Orozco, responsable de l’àrea d’urbanisme, s’ha mostrat molt sorpresa per la crítica del Partit Popular a la seua proposta de connexió sud entre l’AP-7 i la N-332.

La regidora recorda que “la proposta de PP i Cipal, que va rebre informe desfavorable tant del Ministeri de Foment com de la Conselleria d’Obres Públiques, proposava la construcció d’un enllaç sud en terrenys de l’Alfàs i La Nucia que després transcorria en paral·lel al Barranc dels Arcs per  anar a buscar la rotonda partida i semaforitzada sota el viaducte de FGV”.

Segons la regidora d’Urbanisme “la nostra proposta ve avalada per la Subdirecció de Mobilitat de la Conselleria d’Obres Públiques, amb qui hem treballat esta qüestió. De fet, el Pla per a les infraestructures de l’AP-7 que la Generalitat Valenciana ha presentat al Ministeri de Foment arreplega aquesta proposta. Així, aquesta deixa de ser una proposta exclusivament del municipi d’Altea per a prendre molta més força”.

Orozco explica que “el fet de recolzar la nostra proposta en esta rotonda, que es troba a escassos 350 metres del terme municipal d’Altea, és justament per a evitar informes desfavorables, com li va passar al PP, ja que esta infraestructura ja compta amb el vistiplau del Ministeri. La nostra visió de la mobilitat és comarcal. Per açò la nostra opció és també útil per als pobles limítrofs i de l’interior i així ho ha entès la Conselleria. D’esta manera, és molt més fàcil tenir el vistiplau dels nostres veïns de l’Alfàs, cosa que no li va preocupar a l’actual portaveu popular quan van dibuixar un peatge i un enllaç íntegrament en terrenys de l’Alfàs i La Nucia sense tenir cap acord signat ni haver consensuat amb cap altra administració, ni local ni autonòmica, la proposta”.

La regidora d’Urbanisme conclou que “podríem haver dibuixat línies imaginàries com va fer el PP quan va tenir l’oportunitat però ens neguem a perdre el temps fent demagògia amb un tema tan important com este. Hem treballat moltíssim esta qüestió perquè considerem que és essencial per al futur d’Altea comptar amb una estructura viària que solucione els problemes crònics que pateix el municipi, com és el pas de la N-332 pel nucli urbà. En definitiva, creiem que, a més de superar els informes desfavorables, el resultat millora en molt la proposta anterior”.

Pin It on Pinterest