Select Page

Encapçala el cartell Xavi Sarrià, que estarà acompanyat per Doctor Prats, Prozak Soup i Jazzwoman

El regidor de Joventut, Pere Barber, ha anunciat la posada en funcionament de la web a través de la qual es poden adquirir les entrades per a l’edició del 2018 del Fesporrat. Encapçala el cartell Xavi Sarrià, que estarà acompanyat per Doctor Prats, Prozak Soup i Jazzwoman

Altea acollirà una nova edició del Fesporrat el pròxim 29 de setembre amb les actuacions de Xavi Sarrià, que presenta el seu primer disc “Amb l’esperança entre les dents”; l’alegria contagiosa de Doctor Prats, presentant “Venim de Lluny”; Jazzwoman, arriba a Altea amb el seu disc “Bagheera”, una de les sensacions de l’onada de hip-hop, trap i ritmes llatins en valencià; i els Prozak Soup, amb el seu còctel explosiu de metal i electrònica.

Esta quarta edició del festival de música en valencià tindrà lloc el 29 de setembre a la Carpa Festera d’Altea, situada a l’aparcament del Camí de l’Algar.

Després de l’oferta conjunta de llançament junt a l’Alonis Sona, ja es poden adquirir les entrades únicament per assistir al Fesporrat a un preu de 8€ de manera anticipada. Com assenyalava Pere Barber, “hem mantingut el preu de l’any passat i continuem apostant per grups de molta qualitat i de primer nivell a l’escenari del Fesporrat”.

Les entrades anticipades, a preu reduït, estaran disponibles fins el 28 de setembre, a partir d’eixe dia passaran a costar 12€ i també hi hauran disponibles a taquilla.

 Enllaç per adquirir les entrades:

https://www.notikumi.com/2018/9/29/fesporrat

Pin It on Pinterest