Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha informat que ja està obert el període d’un mes, fins el 7 de setembre, per sol·licitar les ajudes econòmiques per a millora del tractament de humitats, arrebossats o revestiments, i pintat de façanes del nucli antic d’Altea i Altea la Vella.

Com ha assenyalat Imma Orozco, des de la regidoria d’Urbanisme “volem facilitar, en la mesura de les nostres possibilitats, la conservació dels immobles afectats i d’esta manera ajudar els propietaris a fer front a l’esforç econòmic que realitzen per adaptar-se a les exigents i necessàries normes de protecció dels immobles que els afecten”.

La regidora posava l’accent en el fet que ‘’no s’ha d’oblidar que la conservació tant del nucli antic d’Altea, part del qual és Bé d’Interés Cultural, com del d’Altea la Vella, repercuteix directament en l’economia alteana com a un dels majors reclams turístics amb què compta el poble. La partida pressupostària destinada a esta subvenció és de 15.000 euros, i esperem que la convocatòria tinga la bona acollida de les edicions anteriors’’.

Enguany es repartiran ajudes de 300 euros per immoble per a pintura, als quals es podran sumar 300 euros més si es realitzen altres actuacions per evitar les humitats i les seues conseqüències. Així, enguany es podran rebre fins a 600 euros per vivenda per assegurar la correcta conservació de les vivendes dels nostres nuclis històrics.

Este govern, a través de la regidoria d’Urbanisme en este cas, explica la regidora “fa així una clara aposta per la rehabilitació per tal de mantindre en les millors condicions les zones més emblemàtiques del nostre poble ja que estos nous supòsits permeten accions més durables que el simple pintat de la façana”.

Des de l’Ajuntament animen totes les persones amb propietats susceptibles de rebre estes ajudes -i que han hagut de complir al llarg dels anys amb les exigències que implica tindre un immoble protegit- a aprofitar-les i contribuir així a embellir la imatge d’estes zones tan emblemàtiques del poble d’una forma més efectiva.

Pin It on Pinterest