Select Page

El grup valencià Tardor inaugurava el passat dijous el cartell de concerts del mes d’agost del cicle ”Música a Boqueta Nit”. Al voltant de 300 persones es van reunir a la Plaça de l’Aigua, on Tardor va presentar el seu tercer disc, “Patraix”, que homenatja València. Per al conjunt valencià, ‘’Patraix significa tornar a casa i redescobrir la pròpia ciutat, trobar els significats més profunds en les coses més properes. Saber que estàs on vols estar, construir una llar”.

Com comentava l’edil de Cultura, ”ja hem passat l’equador del cicle, cal recordar que durant el mes de juliol va ser la Societat Filharmònica Alteanense la que va programar els concerts d’aquesta activitat, amb una qualitat excel·lent i una important afluència de públic, que augmenta any rere any”.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Cultura, s’encarrega de la programació del mes d’agost del cicle. Sobre aquestes actuacions d’agost, Diego Zaragozí assenyalava que han començat amb una aposta pel pop rock, que no era habitual a ”Música a Boqueta Nit”, però que ha tingut una càlida resposta del públic, amb uns 300 assistents, que es van congregar a l’auditori per gaudir de la música de Tardor.

L’edil finalitzava, convidant a totes les persones que encara no coneixen el cicle i als amants de la música a acostar-se a la Plaça de l’Aigua, els dijous del mes d’agost, a partir de les 21 hores, ”on podran gaudir de concerts i estils musicals molt variats com jazz, swing, pop electrònic, espectacles còmic-musicals i música de cambra”.

Programació prevista fins a finals de mes:

El 9 d’agost la protagonista és Alonis Jazz Band composta per músics de la comarca.

El 16 d’agost l’artista convidada és Mireia Vilar qui posarà sobre l’escenari el projecte “Dream Pop-Electrònica”. Vilar és una cantautora valenciana amb un treball innovador en fusió d’estils.

El 23 d’agost actuarà Fermata Duo format per Vicent Benavent -saxo- i José Romero -pianista- amb la col·laboració de Joaquín Franco. És un duo de cambra consolidat que en aquesta ocasió compta amb la figura d’un músic reconegut internacionalment.

Tancarà el cicle, el 30 d’agost, una comèdia musical formada per 4 percussionistes i una marimba. Un espectacle dins el virtuosisme musical a càrrec de Píscore i el seu “Concert Singular”.

El preu de les actuacions és de 5 € i hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments a 15 €. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura i a la taquilla una hora abans de cada concert.

Pin It on Pinterest