Select Page

Des de la passada setmana, Ràdio Altea ha vist dificultada la seua emissió degut a uns inconvenients en l’aparell encarregat d’emetre la senyal de la ràdio a tot el municipi. La regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies ja s’havia avançat a este possible contratemps amb l’adquisició d’un emissor nou, que arriba i s’instal·larà este dimecres 1 d’agost. Amb la qual cosa les retransmissions de la ràdio tornaran a la normalitat.

El regidor de l’àrea, Pere Barber, manifestava al respecte, ‘’ens havíem avançat a esta situació, i ja tenim adquirit un nou aparell emissor, que tenim previst instal·lar el dimecres 1 d’agost, amb la qual cosa donarem solució al problema de les emissions de la ràdio i es tornarà a escoltar perfectament des de qualsevol punt del municipi i sense talls en l’emissió’’.

Pere Barber ha informat que ‘’el nou emissor ha tingut un cost de vora 10.000€, a més es renovarà també l’antena emissora situada al repetidor de la Serra Bèrnia i s’ha dotat d’aire condicionat la caseta on es troben estos aparells per evitar les altes temperatures a les que es podia arribar dins de l’habitacle en temporada estival’’.

Finalment, Pere Barber, ha volgut demanar disculpes a l’audiència de Ràdio Altea per estos inconvenients, i ha recordat que les emissions de la ràdio municipal continuen amb normalitat a través de Internet a radioaltea.es i a partir de l’1 d’agost també a través del 107.6 de la FM.

Pin It on Pinterest