Select Page

La regidoria de Turisme ha dut a terme una actuació de manteniment dels panells informatius que es troben a la xarxa de senders pels quals transcorren les rutes de Camins d’Altea; “Un dels recursos turístics més demandats en la Tourist Info Altea”. Comenta l’edil d’àrea, Anna Alvado, que afegeix que, “des d’un principi, va tenir una gran acceptació entre la ciutadania local i entre les persones que ens visiten al llarg de tot l’any”.

Per tot això, la regidoria de Turisme considerava necessari el manteniment dels panells informatius, de cara a donar una bonica imatge d’acord al nostre entorn, i s’ha procedit a un poliment dels mateixos i aplicació d’olis protectors en estar exposats al medi ambient .

Com ha recordat la regidora, “Camins d’Altea posa en valor el patrimoni cultural i paisatgístic alteà a través de cinc rutes: El camí Reial, Altea la Vella, l’Algar, Quintanes i Barranquet, Cap Blanch i els Arcs”. “Aquest projecte, juntament amb les visites guiades realitzades al llarg de tot l’any, contribueixen a la desestacionalització del turisme a Altea, un dels objectius de la regidoria de Turisme des del principi de legislatura”; ha conclòs Anna Alvado.

Pin It on Pinterest