Select Page

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea s’anuncia, un any més, el sorteig de 4 bons de 300 euros per la compra de material escolar a Altea. El concurs està dirigit a escolars d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Podran participar totes les persones que hagen adquirit material escolar i/o esportiu en els comerços d’Altea, des del dia 16 de juliol fins l’1 d’octubre de 2018.

El sorteig dels bons tindrà lloc el dia 5 d’octubre en directe a Ràdio Altea. El bo serà bescanviable fins al 15 de novembre, és a dir el premi es podrà utilitzar fins a aquesta data. Les persones que desitgen acollir-se a aquesta campanya hauran de personar-se amb els justificants de compra a l’Oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, on se’ls lliurarà una participació per cada 30 euros de compra en material escolar (roba, calçat, material escolar i esportiu, lents de contacte i ulleres graduades).

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha destacat la gran participació que té aquesta campanya, convertint-se en una de les més importants de l’any. “En aquesta època les famílies amb filles i fills en edat escolar suporten una elevada despesa en compres, per aquest motiu la regidoria de Comerç destina 1.200 € en aquestes ajudes, sent la campanya que aporta major quantia en premis”.

Pin It on Pinterest