Select Page

Segons les dades facilitades pels hotels alteans i per HOSBEC, l’ocupació a Altea al mes de juny ha estat del 75%, destacant la segona quinzena amb un 87,40%. “Xifres que situen Altea en el segon lloc del rànquing de la Costa Blanca per darrere de Calp, segons dades HOSBEC, sent aquesta dada superior a l’obtingut el 2017 i que confirma la continuïtat de la bona trajectòria seguida per aquest sector en els últims anys “; ha assenyalat l’edil de Turisme, Anna Alvado.

L’informe de la Tourist Info Altea reflecteix que l’oficina va atendre un total de 2.134 persones, de les quals un 70,20% van ser atencions a turistes estrangers i un 29,80% a turistes nacionals, de manera que les atencions a no nacionals superen amb escreix a nacionals.

Les procedències més destacades a nivell nacional han estat Comunitat Valenciana, amb un 8,62% sobre el total de turistes atesos, seguida de Madrid, País Basc i Castella Lleó. A nivell internacional, destaquen els turistes procedents del Regne Unit, amb un 28,68% del total de turistes atesos, seguits pels turistes procedents d’Holanda, França i Noruega.

La informació més sol·licitada pels usuaris ha estat, per aquest ordre: informació local, transports, rutes de senderisme, activitats culturals, platges i gastronomia, destacant aquesta última per la realització de la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques”.

Alvado ha manifestat que “segueix la línia de creixement dels últims anys, destacant l’augment del turisme britànic familiar i sènior respecte de la resta. Sabem que l’assistència de turistes en els últims anys ha estat molt bona i hem de seguir treballant perquè les previsions seguisquen sent favorables, tot i els múltiples factors que influeixen en aquest sector “.

Pin It on Pinterest