Select Page

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea ha informat sobre les noves línies d’ajuda per a la rehabilitació i renovació d’Habitatges de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a través del seu pla “Renhata”. Com ha indicat l’edil d’àrea, Imma Orozco, aquestes ajudes estan destinades a les actuacions de conservació i millora de la seguretat i de l’accessibilitat i també al lloguer de l’habitatge i lloguer jove.

Tot un ampli programa d’ajudes que es pot consultar des de la pròpia web municipal en https://renhata.es/es i que podran ser sol·licitades fins al pròxim 6 d’agost.

Imma Orozco ha recordat que “l’Ajuntament d’Altea forma part de la xarxa OIR, en la qual col·laborem amb la Conselleria en l’aposta per la rehabilitació com a motor econòmic i per millorar les condicions de vida de la ciutadania. Per això també podran informar-se en la nostra Oficina d’Atenció a la Ciutadania”.

Pin It on Pinterest