Select Page

El barri de Bellaguarda ha acollit el concurs de pintura ràpida, emmarcat en l’activitat Bellaguarda inter-B. Els participants van gaudir d’una jornada artística pintant a l’aire lliure en els indrets més característics d’este barri, el més antic del poble d’Altea.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors. El primer premi, dotat amb 800 euros, va recaure en Javier Gómez; el segon premi, de 500 euros, va ser per a Alberto Márquez i el tercer premi, de 300 euros, el va aconseguir Mª Teresa Durà.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, es mostrava molt satisfet per la bona acollida que ha tingut l’activitat, ‘’ha sigut un èxit de participació, amb més de 20 participants en esta primera edició’’.

Les obres guanyadores estan exposades a la Casa de Cultura i la resta es poden visitar a la galeria BASE (Costera Mestre de la Música).

Bellaguarda inter-B continua amb les activitats programades durant tot el mes de juliol.

 

Programa activitats Altea Inter-B

Pin It on Pinterest