Select Page

La Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana celebrava passat dijous, 12 de juliol, el 96 Dia Mundial del Cooperativisme. L’esdeveniment va tindre lloc al MARQ d’Alacant i durant l’acte es va retre homenatge a la Cooperativa Agrícola d’Altea, en reconeixement por la seua contribució al cooperativisme.

L’acte, que va estar presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va comptar amb la representació institucional de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per l’alcalde, Jaume Llinares i la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu, que van voler acompanyar als representants de la cooperativa alteana en una jornada tan important. L’acte també va comptar amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, així com de destacats representants del cooperativisme i l’economia valenciana.

El president del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola d’Altea, Francisco José Devesa va ser l’encarregat de recollir, de mans del president de la generalitat, la placa commemorativa d’este homenatge.

Jaume Llinares es mostrava molt orgullós per la trajectòria de la Cooperativa Agrícola d’Altea al llarg d’estos anys i agraïa a tots els socis, treballadors, equip directiu i consell rector el seu treball i esforç, mereixedors d’este reconeixement.

Pin It on Pinterest