Select Page

Divendres passat, dia 6, es celebrava la XVIII Marató de Donació de Sang a les instal·lacions del CEAM.

L’edil de Sanitat, Diego Martínez, ja havia informat en ocasions anteriors de la solidaritat que mostra el nostre municipi cada vegada que hi ha una campanya d’aquestes característiques, ‘’ja que Altea és un dels pobles en els quals més es bolca la ciutadania a l’hora de donar sang, segons totes les estadístiques’’.

Ha sigut el propi Diego Martínez qui ha informat que “en aquesta edició s’han seguit mantenint resultats molt òptims, ja que es van realitzar 65 donacions i 5 donants nous que, per primera vegada, s’acostaven al centre de transfusions instal·lat al CEAM”.

El regidor de Sanitat també apuntava la importància, no solament de donar sang, sinó que es sumen nous donants per a així incrementar el cens dels mateixos. Martínez ha volgut recalcar la importància de donar sang ‘’perquè per cada donació podem estar salvant fins a 3 vides’’.

“El pròxim 30 d’agost a la vesprada, com anunciava Diego Martínez, tindrem una nova Marató Festera de Donació de Sang, que compta amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians d Altea, que es realitzarà per tercer any consecutiu”.

Diego Martínez ha insistit en la necessitat de ser conscients de la importància de donar sang, al mateix temps que es mostrava molt satisfet per la solidaritat del poble d’Altea en cada campanya que es realitza.

Pin It on Pinterest