Select Page

En la nit d’ahir, la Plaça de l’Aigua s’omplia de gom a gom per gaudir del primer dels concerts del cicle musical d’estiu “A Boqueta Nit”, ofert per l’Orquestra Blava, una de les agrupacions musicals de la Societat Filharmònica Alteanense.

Les més de 400 persones que assistien, entre ells l’alcalde Jaume Llinares, van gaudir d’una cita impecable a nivell musical i també d’un entranyable concert que va rememorar la música de l’Orquestra Blava dels anys 60′. Tan emotiu com que, dos dels músics de la mítica orquestra alteana, Andrés López i Vicent Lloret no van voler perdre la cita i emocionats van rebre l’ovació del públic.

La inauguració de “A Boqueta Nit 2018” va comptar amb unes paraules de l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, qui donava la benvinguda als presents i els animava a seguir assistint als vuit restants concerts que inclou el cicle.

El concert va estar presentat pel professor i escriptor alteà Joan Borja, vinculat també a la SFA, qui va dissertar sobre el nom de l’agrupació i el blau; un color que en llengua valenciana va lligat a les coses fortes, importants, determinants com es posa de manifest en la frase “estic blau de fam” i que també compta amb arrelament al nostre municipi.

Des d’ahir i fins al pròxim 30 d’agost, cada dijous de juliol i agost a la Plaça de l’Aigua a les 21:00h, tindrà lloc un dels concerts del cicle programat per la SFA i la regidoria de Cultura. El proper concert, el del 12 de juliol, anirà a càrrec de Joves Solistes de la SFA.

Com a novetat, els espectadors gaudiran dels concerts amb més comoditat que en edicions anteriors ja que la regidoria de Cultura ha adquirit cadires perquè no hagen d’estar asseguts sobre les grades de l’auditori.

El preu de les actuacions és de 5€ i hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments per a juliol i agost, a 15€ cada un. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura i a la taquilla una hora abans de cada concert.

 

Pin It on Pinterest