Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí i el president de Pla i Revés, Joan Carratalà, han donat a conèixer el programa de representacions del Certamen Nacional de Teatre Amateur d’Altea, Alteatre 2018, que tindrà lloc cada dissabte de juliol a la Plaça de l’ Aigua a les 21:00h.

“Aquest any s’han presentat moltíssimes companyies, sobretot que vénen de fora de la Comunitat Valenciana a participar, i la qualitat de les obres és cada vegada més alta pel que el jurat seleccionador ha tingut difícil la tasca d’escollir als què participaran”; ha explicat Diego Zaragozí, que ha aprofitat la cita per donar l’enhorabona al grup alteà, Pla i Revés per l’intens any de representacions i èxits collits.

Per la seua banda, Joan Carratalà ha comentat que “enguany hem triat entre 53 obres i això encara no havia passat mai”. “S’han presentat obres d’Andalusia, País Basc, Galícia, etc. Tots els anys hem tingut difícil la selecció però aquest any ens ho han posat molt complicat, cosa que ens ha agradat. Al final hem escollit 3 i estem molt contents perquè creiem que aquestes tres obres agradaran molt a la gent “. Ha afegit Carratalà.

Les obres que es representaran són “El … ..la Bernarda” dirigida per Carmen Ruiz-Mingorance de la companyia Jacaranda 11. Una adaptació de la Casa de Bernarda Alba que tindrà lloc el 7 de juliol.

Dissabte 14 Carabau Teatre representarà “Estocolmo: se acabó el cuento”; una comèdia dirigida per Xema Palanca.

El 21 de juliol la cita és amb la companyia La Inestable 21, que sota la direcció d’Antonio Gómez, posarà en escena “Q”; un drama en valencià.

Com és habitual, tancarà Alteatre 2018 una representació fora de concurs de Pla i Revés. En aquest cas el grup local ha elegit “La Presa”; un drama en castellà dirigit per Sonia Cabrera.

Pel que fa a novetats, la present edició ha elevat la quantia dels premis, passant de 500 a 700 € el premi per participar i de 800 a 1.000 € el premi a l’obra guanyadora i més, els assistents podran gaudir de les representacions de forma més còmoda , ja que en comptes d’estar asseguts als esglaons del propi auditori, ho faran en cadires.

El preu de les entrades és de 5 € i es poden adquirir a la Casa de Cultura, Carnisseria Orquín, Mercaltea, Fruites i Verdures l’Horta, Pla i Revés i en Taquilla una hora abans de cada actuació en l’accés a la Plaça de l’Aigua. A més, hi ha abonaments de 10 € per assistir a la totalitat de representacions.

Pin It on Pinterest