Select Page

Hui dimecres, 4 de juliol, s’ha tornat a reunir la Comissió Municipal d’Escolarització de Primària, presidida per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, a l’Ajuntament d’Altea. A la reunió assisteixen els caps directius dels diferents CEIP públics alteans i l’inspectora d’educació, Eva García. En aquesta convocatòria de curs escolar per primera vegada s’ha comptat amb l’assistència de la directora del Centre de Primer Cicle “Mini-Món”.

Aquesta comissió es reuneix per tal de revisar les admissions fora de termini, així com comprovar les places vacants que hagen pogut quedar en els centres amb motiu de les no confirmacions per part dels sol·licitants, i fer els canvis corresponents. La direcció dels centres es posarà en contacte en breu amb els interessats/des per tal de confirmar les matrícules.

Pin It on Pinterest