Select Page

Diumenge passat a la vesprada, Inter B reunia nombrós públic per participar en la seua festa inaugural que va partir des de la Casa de Cultura i va fer un recorregut pel barri de Bellaguarda durant el qual els assistents van poder gaudir de diferents intervencions artístiques.

Inter B es prolongarà fins al diumenge 29 de juliol amb variades activitats. Es tracta d’una iniciativa d’un grup d’artistes i residents al barri de Bellaguarda, que ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura i Comerç, regides per Diego Zaragozí i Anna Alvado, respectivament.

En el transcurs del recorregut inaugural, els artistes participants explicaven la seua obra. D’aquesta manera es va poder apreciar cada intervenció creant un diàleg més personal que fa a la integració de l’obra amb l’entorn i el nexe entre unes i altres.

Les intervencions quedaran instal·lades durant tot el mes perquè aquells que no van poder assistir a aquesta jornada es les troben al seu pas.

Programa activitats Altea Inter-B

Pin It on Pinterest