Select Page

Durant el mes de juny el Centre d’Especial Atenció als Majors, CEAM, ha obert les seues portes a la ciutadania amb multitud d’activitats gratuïtes, amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis que presta el centre i potenciar l’ús de les instal·lacions.

Este mes dedicat als majors va tindre la seua cloenda el passat divendres amb la gran festa de fi de curs que va comptar amb una nombrosa participació. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Benestar Social, Diego Martínez, van acompanyar a tots els usuaris del CEAM en este dia tan assenyalat per al que es van organitzar exhibicions dels alumnes de tai chí chuan i balls. A més, de mans de l’alcalde, es van entregar els premis dels distints concursos celebrats.

En el marc d’estes jornades s’han organitzat multitud d’activitats, totes elles gratuïtes, com ara: concursos, xarrades, tallers, controls sanitaris de sucre i tensió, hidroteràpia, balls, tai chí chuan, gimnàstica de manteniment, informàtica, lectura, tornejos de jocs de taula, ioga, pintura i ceràmica, entre altres activitats de molt diferent índole.

Jaume Llinares destacava la gran participació en cadascuna de les activitats proposades pel CEAM en este mes de juny i es mostrava molt satisfet per veure la implicació tant d’alumnes com del personal del CEAM. A més, l’alcalde es va referir a ‘’la situació de precarietat en la que es trobava el CEAM, que no donava cap garantia per a la seua evolució. Actualment, i després d’un procediment d’urgència, se li va adjudicar la gestió a la mateixa fundació que gestiona les vivendes, Grupo Lagunduz y Salud y Comunidad. ‘’Esta situació ha donat una estabilitat als serveis que atenen a les persones majors, i per a l’equip de govern és fonamental que les persones majors no patisquen les dificultats administratives que significa un procés de concurs de creditors tan complicat com este. Esta nova gestió ha recuperat l’ús de les instal·lacions del CEAM, s’ha millorat la infraestructura i les activitats. I en consonància han respost els usuaris’’.

L’alcalde també va anunciar que ‘’ara estem en el procés d’obrir un nou concurs per a la gestió d’este centre’’.

Per la seua banda, Diego Martínez, també es mostrava molt satisfet pel resultat d’estes jornades i felicitava a totes les persones que van participar en les activitats: ‘’al Grup Lagunduz i a la Fundació Salut i Comunitat‘’ perquè tots els alteans i alteanes sàpiguen que qualsevol persona pot realitzar activitats al CEAM”. El regidor també tenia paraules d’agraïment a la Guàrdia Civil, Creu Roja, DYA, així com a les diferents entitats i ONG que van col·laborar en la iniciativa.

Marga Planells, coordinadora del CEAM, assegurava sentir-se ‘’molt satisfeta per la bona acollida que estes activitats han tingut entre els alteans i alteanes. La Fundació Salut i Comunitat al organitzar aquesta activitat de portes obertes el que intenta és potenciar el centre i que cada vegada hi haja més activitat, que el centre funcione a ple rendiment i que els usuaris estiguen satisfets amb els serveis que s’ofereixen”. La coordinadora del CEAM també va agrair el suport de l’Ajuntament d’Altea; la participació de tots els assistents i el treball que desenvolupen els professionals que treballen al CEAM.

Pin It on Pinterest