Select Page

El reconegut torneig de futbol base Costa Blanca Cup complirà aquestos dies 25 anys de camí i des de l’inici Altea ha estat una de les seus del mateix. “Enguany participaran en el torneig 6 equips alteans, posem a disposició de l’organització el pavelló, dos camps de futbol 11 i es disputaran ací 28 partits de Futbol Sala i 53 de Futbol 11”, ha explicat l’edil d’Esports Pere Barber al transcurs de l’acte de presentació de l’esdeveniment.

Segons els detalls aportats per Pere Barber, Altea ha inscrit en el torneig 2 equips de la UD. Altea, un Infantil i l’altre Cadet i 4 equips de les Escoles Municipals, 1 Prebenjamí, 1 Benjamí i 2 Alevins.

Dels partits que es disputaran a les instal·lacions alteanes, 28 són partits de futbol sala que tindran lloc al Pavelló i 53 són partits de Futbol 11, dels quals 23 es jugaran al camp de gespa artificial i 30 al natural.

Pere Barber convida a alteans, residents a la comarca i amants de l’esport a gaudir dels partits. “Hem de donar suport a aquest tipus d’iniciatives en què no només es practica esport, sinó també s’inculquen valors de convivència i esportivitat entre els joves participants”, ha conclòs el responsable municipal d’Esports i Joventut.

La Costa Blanca Cup 2018 reunirà un total de gairebé 4.000 participants agrupats en 276 equips, procedents de 17 països dels quatre continents; els europeus França, Rússia, Anglaterra, Irlanda del Nord, Portugal, Suècia, Islàndia, Noruega, Espanya i el debutant Turquia; Marroc com a representant africà, els asiàtics Japó, Bahrain, Kuwait i Jordània, així com els Estats Units i Brasil. Es disputaran 660 partits.

Com a novetat, en les noces de plata del torneig, s’estrena una aplicació mòbil pròpia, gratuïta i disponible tant en Android com en iOS i que es convertirà en l’eina de comunicació amb els equips, ja que recull tota la informació del torneig: calendari de partits, classificacions, notícies, i activitats.

Per a més informació consultar www.costablancacup.com

 

Pin It on Pinterest