Select Page

Cultura posa en marxa una nova iniciativa musical, l’Altea Blues Festival, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol amb tres concerts a l’Auditori de Sant Pere i dos a la Plaça de la Cantereria. Així ho han donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, el coordinador de la iniciativa Germán Elull i Juan Carlos Chavarri, gerent de la Tarberna Bellaguarda, col·laboradora amb la iniciativa.

“Germán és una institució en el tema del Blues i fa temps ens va comentar que li agradaria organitzar un festival a Altea i finalment s’han pogut quadrar dates i aquí està l’esdeveniment”; ha explicat Zaragozí, que ha convidat a alteans i visitants a gaudir d’aquests concerts a l’aire lliure que tindran lloc el dia 6 i 7 a l’Auditori Sant Pere i el dia 8 a la Plaça de la Cantereria.

Per la seua banda, Germán Elull ha apuntat que “Altea és un poble emblemàtic a la Comunitat Valenciana i crec que cal fer un festival com aquest que crec serà molt interessant”.

Els concerts de divendres són a les 21:00h i a les 22:30h a l’Auditori Sant Pere i actuaran Baboom Blues County i The Fabolous Bloosers, respectivament.

El concert de dissabte també es durà a terme l’Auditori Sant Pere i en aquest cas actuarà Danny Boy Blues Band a les 23:00h.

El diumenge 8 l’escenari estarà ubicat a la Plaça de la Cantereria en el barri de Bellaguarda i en el mateix actuaran a les 21:00h Benicàssim Blues Band i a les 22: 30h, Altea Blues Project.

L’entrada als concerts és lliure i gratuïta.

Joan Carles Chavarri, ha agraït la implicació de la regidoria de Cultura; així com ha anunciat l’exposició que albergarà la Taverna Bellaguarda vinculada amb l’esdeveniment. Exposició del pediatre Mariano Mancheño.

“Potenciar la música, l’art, les tapetes i el vinet són els objectius que ens han portat a col·laborar com taverna en aquesta primera edició d’Altea Blues Festival”.

Pin It on Pinterest