Select Page

La planta baixa de la Casa de Cultura gaudeix de diverses millores dutes a terme en els últims mesos. Gràcies a aquestes millores, aquesta àrea cultural s’ha convertit en un espai d’acord amb els temps que corren; així ho ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

Com ha explicat Zaragozí, “les obres han consistit principalment en ampliar l’espai de la Biblioteca Pública, que ha crescut en uns 100 metres quadrats; s’ha executat un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda i s’han col·locat unes portes de vidre a l’entrada de l’edifici que permeten complir amb el Pla d’Eficiència Energètica del consistori”. “A més d’ampliar l’espai físic de la Biblioteca, s’han adquirit mobles per a la mateixa que permeten ampliar l’exposició d’obra; s’ha equipat tècnicament la sala multiusos amb equip de so i projector, millorant-la per a les diferents activitats i s’ha destacat la ubicació de la Estela Funerària “. Ha afegit l’edil.

Segons ha assenyalat Zaragozí, “tot aquest seguit de mesures, fan de la Casa de Cultura un edifici del segle XXI i possibilita ampliar els serveis que en la mateixa es venien oferint, com ara la divisió d’espais per edats a la Biblioteca Pública municipal “.

El regidor de Cultura ha destinat les seues últimes paraules a animar els veïns d’Altea a fer ús d’aquest emblemàtic espai cultural públic, ubicat al mateix centre del nucli urbà del municipi, carrer Pont de Moncau 14, que hui mateix ha visitat l’alcalde, Jaume Llinares, per conèixer de primera mà l’actuació de millora.

Pin It on Pinterest