Select Page

Des d’aquest mateix matí, la Biblioteca Pública Municipal posa a disposició dels usuaris una secció específica dedicada a la Igualtat. Una iniciativa de les regidories d’Igualtat i Cultura, regides per Vicenta Pérez i Diego Zaragozí respectivament, que es posa en marxa en el Dia Internacional de l’Educació no Sexista, hui 21 de juny.

Segons ha explicat la responsable municipal d’Igualtat, “aquesta és una iniciativa en què portem treballant des de fa un parell de mesos però que hem volgut inaugurar precisament hui que es commemora el Dia de l’Educació no Sexista i volíem que quedara com a referència”.

Vicenta Pérez ha manifestat la seua satisfacció per “poder anunciar que hi ha un lloc dedicat a la bibliografia amb contingut que aposta per la igualtat de gèneres”.

Finalment, la regidora d’Igualtat ha apuntat que “els llibres estan etiquetats en color morat perquè es puguen diferenciar millor”.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha declarat que “en les campanyes que fem d’adquisició de llibres per a temes concrets, tenim en compte la demanda i necessitats socials a l’hora de triar la temàtica, i ja l’any passat vam adquirir llibres per a l’educació en diferents tipus de família. I ara, en un moment molt clau, s’han adquirit volums que ajuden a cultivar a joves i grans l’educació no sexista, que entenem és una qüestió bàsica però que veiem és un obstacle encara en la societat” . “Ja m’agradaria que arribara el moment que es poguera treure amb tota naturalitat aquesta secció”; ha afegit l’edil.

Pel que fa a la dotació del fons de la secció, Diego Zaragozí ha detallat que “hi ha material que ja tenia la biblioteca, hi ha un altre que s’ha adquirit per a la secció i també un col·lectiu alteà ens ha ofert un fons que en breu incorporarem a la mateixa”.

Pin It on Pinterest