Select Page

L’alcalde d’Altea anuncia el propòsit d’ambdues poblacions d’agermanar-se

La Casa de Cultura d’Altea ha acollit este matí el plenari extraordinari celebrat pel Consell Municipal de Walenstadt (Suïssa). El plenari ha estat presidit pel seu alcalde, Angelo Umberg, que ha estat acompanyat pels representants municipals: Pascal Dürr (primera vicepresidenta i presidenta de la junta escolar), Bernhard Oehy (consell municipal), Roland Sidler (consell municipal) i Kevin Mollet (secretari del consell municipal).

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, els regidors de l’equip de govern,  i altres de la corporació municipal, han estat presents durant la celebració del plenari on han pogut intercanviar impressions sobre el funcionament de les dues administracions municipals, l’alteana i la suïssa. A més, durant l’acte també s’ha projectat un vídeo sobre esta comuna suïssa del cantó de San Galo, ubicada al districte de Sarganserland a la vora del llac Walen.

Jaume Llinares ha explicat que este plenari celebrat a Altea s’emmarca en la tradició de les corporacions dels pobles suïssos que cada any fan un viatge de legislatura. ‘’Esta experiència serveix per a compartir idees i aprendre sobre el funcionament d’altres municipis, així com per a comparar els recursos dels dos municipis’’, assenyalava l’alcalde.

Per a l’alcalde d’Altea este plenari ha sigut ‘’un motiu de satisfacció que es fixen en el nostre poble per celebrar un plenari i poder intercanviar experiències de govern entre els dos municipis’’.

A més, Jaume Llinares ha anunciat la proposta de l’Ajuntament d’Altea d’agermanar els dos municipis, ‘’mantenim una excel·lent relació amb Walenstadt i tenim molt a aprendre entre els dos municipis, volem seguir compartint coneixements sobre el funcionament administratiu a la resta d’Europa, perquè estem segurs que ens servirà per millorar els serveis que prestem a la ciutadania’’.

Finalment, després de l’intercanvi de regals entre les dos poblacions, l’alcalde de Walenstadt ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament d’Altea on també ha expressat la seua intenció d’agermanar els dos municipis.

 

Pin It on Pinterest