Select Page

En paraules de Roque Ferrer: “Altea està cada vegada més a prop de ser un municipi accessible, gràcies a les inversions que gestiona l’àrea d’Infraestructures”.
Este matí l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha anunciat noves remodelacions en vies públiques d’Altea amb l’objectiu d’aconseguir una major accessibilitat. En este cas, les actuacions han tingut lloc al carrer Sant Pere, davant l’Oficina de Turisme i a Altea la Vella.

Al respecte de les actuacions al carrer Sant Pere, el propi regidor ha afirmat que “este carrer és dels més transitats, sobretot en l’època estival, per la qual cosa s’ha procedit al rebaix de les dues parts de la vorera en este punt en el qual es troba el pas de vianants, amb l’objectiu de salvar les barreres físiques. A més, -assenyalava també el regidor-, de la instal·lació del paviment tàctil expressament per a les persones invidents”.

Una altra de les actuacions realitzades, a petició de la regidoria d’Infraestructures a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, és la instal·lació de nous passos de vianants a la carretera de Callosa (CV-755) al seu pas per Altea la Vella.

Roque Ferrer continuava destacant que “és molt important tenir en compte este tipus d’obres perquè fan possible el trànsit d’aquella gent que ho té més difícil pel que a mobilitat es refereix”.
Com el propi regidor avançava, “Altea s’està convertint progressivament en un municipi accessible gràcies a les diferents inversions que des d’Infraestructures destinem a este fi, ja que no solament es tracta del rebaix de voreres, sinó la creació de nous passos per a vianants, l’ampliació de les voreres existents, la construcció de noves, a més de tenir en compte la instal·lació de paviment tàctil o els passamans que estem col·locant als carrers amb pendents pronunciades del nostre municipi. Per responsabilitat, és molt important que ens conscienciem de la necessitat de tenir una localitat accessible per a tothom, tots guanyem i amb estes accions ho estem aconseguint”.

 

Pin It on Pinterest