Select Page

El passat dilluns, 11 de juny, Palau Altea va acollir l’acte de cloenda del curs 2017-2018 del Conservatori Professional d’Altea. Entre el nombrós públic assistent es trobava l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí i el director del Conservatori, Juan Tomás Laviós.

Durant l’acte, es va poder escoltar la Banda d’Ensenyaments Elementals, dirigida per Toni Barber, que va oferir un programa amb música de bandes sonores de cinema. I també la Banda d’Ensenyaments Professionals, dirigida per Joan Philippe de Trazegnies, amb la coordinació de les professores Irene Oliva, professora de cor, i Anabel Simó, professora de cor i coordinadora del teatre, que va delectar al públic assistent amb un teatre musical.

L’acte va començar amb el lliurament dels diplomes als 22 alumnes que han finalitzat els Ensenyaments Professionals de Música, joves que ara emprenen nous camins en estudis superiors o universitaris.

Els estudiants que han finalitzat els Ensenyaments Professionals de Música són: Pedro Juan Bañuls Borja, trompa; Alberto Berenguer Santacreu, trombó; Isabella Carrió Talabante, piano; Derun Chen, violoncel; Andrea Ciudad Walter, clarinet; Jaume Ferrer Moltó, clarinet; Vicent Gomis Aznar, saxòfon; Maria Guarinos Ricart, oboè; Marina Ivars Llorens, trompa; Maria Llopis Company, violoncel; Andrés Llorens Soler, oboè; Jorge Marín Ruiz, guitarra; Angels Ortiz Aznar, flauta; Jose Miguel Ortiz Solivelles, saxòfon; Pedro Ortuño Moltó, trombó; Francesc Pérez Muñoz, percussió; Paola Pozo Carrondo, trompeta; Jose Antonio Puerta Sánchez, saxòfon; Elena Salvador Cortés, piano; Celia Saval Moreno, guitarra; Joan Such Manzano, trombó; Jaume Tomás Alvado, guitarra.

A més, també es va realitzar el lliurament de premis del XII Concurs d’Interpretació d’EE.PP. amb la presència de l’acalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí i el director del Conservatori, Juan Tomás Laviós. Els premiats van ser el següents:

 

Categoria 1er i 2on d’Ensenyances Professionals:

 Accèssit: David Negrea

Primer premi: Helena Martínez Llorca

 

Categoria 3er i 4rt d’Ensenyances Professionals:

Accèssit: Beatriz Arzúa

Primer premi: Iván Baldoví Yevglevskiy

 

Categoria 5é i 6é d’Ensenyances Professionals:

Accèssit Jose Miguel Ortiz Solivelles, Alberto Berenguer Santacreu

Primer premi Antonio Martí Soliveres

 

Menció d’Honor en el Concurs d’Interpretació del Conservatori Professional d’Altea:

Iván Baldoví Yevglevskiy

Tant l’alcalde com el regidor van felicitar els alumnes que han finalitzat els seus estudis i als premiats en el concurs d’interpretació. Des de la direcció del Centre agraïen a totes les persones que conformen la gran família del Conservatori: alumnes, pares, professors, AMPA i regidoria de Cultura, ‘’ja que es tracta d’un projecte educatiu que pretén formar als alumnes en tots els aspectes relacionats amb la formació artística i musical’’.

Pin It on Pinterest