Select Page

L’Associació Cultural “Sonats” amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea ha convocat la sisena trobada de Batucades Vila d’Altea, que tindrà lloc aquest dissabte 9 de juny. A la cita d’Altea acudiran diferents batucades de la Comunitat Valenciana, unes 16, destacant especialment les alacantines, entre elles les dues batucades d’Altea, “Sonats” i “Jambo”; a les quals s’uniran 3 batucades de Sant Vicent del Raspeig, “Kimera”, “Batucats” i “Marakata”; 2 batucades valencianes, “Gringos” de Port de Sagunt i “Rytmus” de Xàtiva; i tres batucades d’Alacant, “Ciudad de los colores de Alicante, “Pan de azúcar” i “Comunidad Klakiboom”.

La VI Trobada de Batucades s’iniciarà a les dotze del migdia al recinte del Conservatori de Música, on els diferents grups intercanviaran i mostraran les seues coreografies al llarg del matí, acabant amb un dinar de germanor, una paella gegant, per als més de 200 participants.

Per la vesprada, a les 17 hores, els participants es traslladaran fins als jardins del Palau Altea, i iniciaran una cercavila que recorrerà les vies principals fins a desembocar a la Plaça de l’Església, com són el carrer Alcoi i el carrer Sant Miquel. Com a fi de festa està prevista l’actuació de totes les batucades, més de 200 participants, entre tambors de diferents mides, congues i timbals, i amb els colors identificatius de les seues batucades, tocaran a l’uníson, durant més d’una hora, en el marc de la Plaça de l’Església, per a delit i gaudi de veïns i turistes.

Pin It on Pinterest