Select Page

El proper dijous 7 de juny, a les 20: 00h a la Casa de Cultura, tindrà lloc una nova reunió del sector agrícola alteà, a instàncies de la regidoria d’Agricultura, amb l’objecte de tractar temes relacionats amb este sector.

“El tema principal de la convocatòria serà la reactivació del Consell Agrari Municipal, com a òrgan fonamental de presa de decisions en la política local relacionada amb l’agricultura” assenyala l’edil d’àrea, Beatriu Nomdedeu, qui ressalta que: “és fonamental comptar amb els agents directament involucrats en l’agricultura local i dotar-los d’una eina que els permeta donar a conèixer les seues propostes de millora, desenvolupaments futurs, entre altres qüestions, per establir prioritats en les accions municipals”.

Beatriu Nomdedeu apunta que “a la reunió poden assistir totes les persones interessades en concretar accions i polítiques en comú que permeten una millora de l’agricultura local”.

 

Pin It on Pinterest