Select Page

La regidoria d’Esports i Green Revolution Soccer posen en marxa la segona edició del Campus de Futbol d’Estiu, que enguany té una important novetat perquè serà impartit en anglès per monitors nadius amb el doble objectiu de millorar les tècniques de futbol, ​​però també el anglès; així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Pere Barber.

L’activitat tindrà lloc del 25 al 29 de juny i en la mateixa s’ofereixen coneixements específics per a jugadors i per a porters. El campus està destinat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys.

Barber ha recordat que, “com en edicions anteriors hi haurà una cloenda en què els participants puguen posar en pràctica el que han après durant el campus amb un torneig entre equips de la Comarca”.

“Vull agrair a Denis Groyne, responsable del campus, tota la feina que fa perquè isca endavant. El és l’ànima del campus i el que està peu al canó per tirar-lo endavant “; ha conclòs el regidor d’Esports, Pere Barber.

Per la seua banda, Groyne ha explicat que “aquest és el segon campus d’estiu i farem alguna cosa diferent. Anem a incloure l’anglès amb monitors nadius, que impartiran el campus en anglès i tindrem la sort de tenir un o dos dies un jugador de la Selecció Anglesa SUB-19, que ha estat capità a 9 vegades amb aquesta selecció, per que treballe amb els xavals i acabarem el campus amb un torneig que ja vam fer també per Setmana Santa “.

Groyne ha apuntat que el preu del campus és de 119 € per a jugadors i 129€ per a porters i oferirà un descompte de 10€ per inscrits que repetisquen “per la seua fidelitat”.

L’horari del campus és de 09:00 a 14: 00h i durant el mateix es pot practicar, a més del futbol, ​​un altre esport a elecció de l’alumne. Així ho ha explicat Dennys Groyne coordinador del campus; qui ha comentat que les inscripcions es poden dur a terme a l’Oficina de Joventut i Esports, a la web www.greenrevolutionsoccer.com,  amb WhatsApp al 650 415 932, o a l’oficina de Gren Revolution Soccer, situada al carrer Sant Pere 41 .

Pin It on Pinterest