Select Page

Altea acollirà el proper dissabte, 2 de juny, un ‘’Escape Room’’ i una ‘Gimcana’ per fomentar l’entreteniment saludable entre els més joves

Dissabte que ve, 2 de juny, Altea es convertirà en l’autèntic epicentre de l’oci alternatiu de tota la Marina Baixa. I és que el municipi acollirà dos esdeveniments enfocats a promoure l’oci saludable, en els quals l’alcohol està completament prohibit. Totes dues iniciatives estan organitzades per l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Joventut i Esports, i les durà a terme l’empresa Last Day Ocio Alternativo.

Ambdues activitats tindran lloc a la vesprada, en horari de 18:00h a 21:00h, al Centre Cultural Juvenil i la Ciutat Esportiva. Per participar en la ‘Gimcana’ s’han de compondre grups de 2 a 8 persones, que desenvoluparan l’activitat durant 60 minuts, aproximadament. Mentre que per al ‘Escape Room’ també s’hauran de conformar grups de 2 a 8 persones i la temàtica serà ‘Ajudar a Sherlock a solucionar el cas del quadre’.

Les edats dels participants hauran de ser de 10 a 14 anys acompanyats d’algun adult i a partir de 14 anys sense límit d’edat poden participar persones de totes les edats.

Per participar en qualsevol dels dos esdeveniments, cal inscriure’s trucant al telèfon 96 584 13 34 o al Centre Juvenil directament. També es podrà participar directament anant el dia de l’esdeveniment al Centre Juvenil, tot i que és recomanable reservar hora per triar l’horari desitjat.

 

Pin It on Pinterest