Select Page

Els sons de la música antiga han envaït Altea al llarg del passat cap de setmana, del 25 al 27 de maig, amb motiu de la tercera edició del cicle de ‘’Música antiga i barroca’’. El cicle, organitzat per la regidoria de Cultura, ha comptat amb el suport del públic que, un any més, ha valorat la qualitat artística de les diverses actuacions.

En este sentit, el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, es mostrava molt satisfet per la gran afluència d’assistents a cadascun dels tres concerts oferts. ‘’El cicle permet al públic l’oportunitat d’apropar-se a la música antiga, dels segles XV al XVIII, i és una mostra més de l’aposta per la música i el seu impuls des de la regidoria de Cultura’’.

Diego Zaragozí destacava també una de les novetats d’esta edició, els espais on s’han celebrat els concerts: l’Església Parroquial, on van actuar  el trompeta solista Jaume Antoni Signes amb un projecte anomenat “La llum del Barroc” al que van acompanyar un octet de cordes; l’Església de Sant Francesc, amb l’actuació de la Camerata Aitana i la Casa de Cultura, que va acollir el concert de la Capella de Ministrers que van interpretar “Almas dichosas: danzas, canciones e improvisaciones en tiempos del Quijote”.

Pin It on Pinterest