Select Page

El Campus Esportiu Altea, en la seua 4ª edició, oferirà també Escola de Matí i servei de menjador, entre les seues múltiples activitats; així ho han donat a conèixer el regidor de Joventut i Esports, Pere Barber i Sara Soler, coordinadora del campus.

El Campus Esportiu es desenvoluparà del 25 de juny al 31 d’agost i les edats que comprèn són dels 3 als 16 anys, en horari de 9:00 a 14:00h. “Aquest és l’horari habitual, però els que sol·liciten l’Escola de Matí podran entrar a les 8 i els que es queden al menjador acabaran a les 15:30”; ha explicat la coordinadora del campus.

A més de la pràctica de les modalitats esportives com el futbol, ​​tennis, bàsquet, atletisme, handbol, natació, voley i waterpolo, l’edició d’aquest estiu inclou novetats com rugbi, lacros, futbol flag i natació sincronitzada.

“El Campus ofereix també la possibilitat de realitzar excursions a Mundomar, Fonts de l’Algar, Bioparc de València, Multiaventura, entre altres”; ha comentat Soler.

Des Bolo & Baldomero Sport, organitzador del campus, s’ha puntualitzat que no cal inscriure’s al Campus des de l’inici del mateix fins al final; també es pot assistir-hi per mesos, quinzenes, setmanes i fins i tot dies.

El preu del campus és de 175 € mensuals; 110 € quinzenals; 70 € si es vol assistir una setmana i 16 € un dia. En el cas de tindre ja un germà inscrit al campus, el segon tindrà un descompte en el preu d’un 20% i si l’inscrit té dos pares en situació d’atur el descompte serà d’un 25%. Els serveis complementaris, com pot ser l’Escola de Matí, el servei de menjador o algunes de les excursions, s’abonaran a part d’aquestos preus.

Com a responsable municipal de Joventut i Esports, Pere Barber ha agraït a Bolo & Baldomero Sport la iniciativa i ha animat a la participació indicant que “el campus ofereix una àmplia oferta d’activitats i d’horaris per als xiquets que vulguen practicar esports i activitats d’oci durant l’estiu, alhora que és una alternativa per a les famílies que necessiten deixar els seus fills en lloc segur i passant-ho bé mentre els pares treballen”.

Les inscripcions es poden realitzar des d’hui mateix al poliesportiu municipal, al telèfon 669 85 95 08, o al mail boloybaldomerosport@gmail.com

Pin It on Pinterest