Select Page

Anna Alvado, regidora de Comerç, ha presentat els resultats de la campanya ‘’1000 botigues,1000 motius’’. La regidora ha destacat l’augment de la participació en esta campanya respecte d’anteriors, i ha assenyalat que s’ha intentat fer-la coincidir amb les compres de la temporada de noces i comunions i ha sigut un èxit ja que ‘’la participació ha crescut significativament respecte a l’any passat’’, com ha assenyalat Alvado.

La regidora ha informat que ‘’s’han entregat quasi 200 tickets més, arribant a un major nombre de persones gràcies a la promoció i difusió realitzada i als establiments que han col·laborat activament’’.

El dimarts tenia lloc el sorteig de la campanya a Ràdio Altea i es van donar a conèixer els números guanyadors, que són: el 92, 86 i 87 que corresponen a Mette Meiiz, Eva Devesa i Pepa Martínez,  que podran gaudir d’un abonament de 200 € per a gastar en qualsevol establiment d’Altea.

Anna Alvado manifestava que “este tipus d’accions estan donant un bon resultat, pel que continuarem realitzant-les al llarg de l’any. Fa dos anys vam començar amb estes campanyes i cada any augmenta la participació. De fet, enguany, la campanya ha comptat amb el doble de participants que l’any passat’’. ‘’A més, afegia Alvado, cal destacar que les persones estrangeres cada vegada participen més d’estes campanyes, tant les de comerç com les gastronòmiques, pel que seguirem informant-los a través dels seus mitjans de comunicació perquè els ciutadans i residents estrangers són un actiu molt important de l’economia local’’.

‘’Des del Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Altea estem molt satisfets amb esta campanya, que és un premi per a les persones guanyadores i també per al comerç local, perquè el premi es torna a invertir en els establiments del nostre poble. Continuarem apostant per este tipus d’accions comercials que són molt positives tant per a la ciutadania com per als comerços locals’’, concloïa Alvado.

Pin It on Pinterest