Select Page

La regidoria de Seguretat Ciutadana d’Altea, regida per Vicente Ripoll, donarà a conèixer de forma pública el Pla Territorial Municipal davant d’Emergències d’Altea. L’acte de presentació, obert a la ciutadania, tindrà lloc el divendres 25 de maig a les 19:30h a la Casa de Cultura d’Altea.

“Es tracta d’un pla molt ambiciós perquè en l’actualitat no estava plasmat el procediment d’actuació en el cas de catàstrofes naturals, com ara terratrèmols, inundacions, etc, i estes són algunes de les matèries que recull este Pla Territorial Municipal davant d’Emergències”; explica el regidor d’Àrea. Ripoll ha assenyalat que “es tracta d’un pla obert que anirà incorporant novetats, tal com es vagen donant”.

Vicente Ripoll convida a la ciutadania alteana a conèixer de primera mà este Pla Territorial Municipal davant d’Emergències d’Altea, este divendres a la Casa de Cultura a partir de les 19:30h, moment en el qual es donarà a conèixer el mateix.

Pin It on Pinterest