Select Page

El Palau d’Esports d’Altea va albergar, durant la matinal d’ahir diumenge, el Torneig Comarcal de Voleibol, que va congregar 16 equips provinents de diferents escoles i clubs de la Marina Baixa com Benidorm, Altea, Finestrat i La Nucia.

Amb anterioritat van ser Finestrat, Benidorm i La Nucia els que ja van albergar esta jornada, que per concentració, de nou va ser una festa del voleibol base de la comarca amb xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 6 i els 12 anys d’edat, en les categories de Prebenjamí, Benjamí i Aleví.

En categoria Prebenjamí la victòria va ser per a l’equip del Club Voleibol Platges de Benidorm, en categoria Benjamí el primer lloc va ser per a l’equip del Club Voleibol Altea, i en categoria Aleví el triomf va ser per a l’equip Blau de les Escoles de Voleibol de Benidorm.

A la foto de família amb tots els equips i entrenadors, van estar presents els regidors d’Esports i Joventut, Pere Barber i d’Hisenda, Pere Lloret.

 

Pin It on Pinterest