Select Page

El Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, CCIMB, integrat per diversos consistoris de la comarca, entre ells Altea, ha decidit fer front comú contra la violència de gènere amb el curt “¿Me Amas?

El projecte serà presentat el 24 de novembre en una gala que es realitzarà per a commemorar el dia de la no violència contra la dona, 25 de novembre.

El curt serà rodat a la comarca per “La Mar Salà, Producciones” amb un equip format íntegrament per dones. “¿Me Amas?” és una història de maltractament d’Ana i Luis, explicada en 14 minuts. La iniciativa compta amb el suport de l’Associació Comarcal de Víctimes de Violència de Gènere.

Segons les dades aportades per la directora del curt, Elisa C. Llobregat, “el curtmetratge tracta de mostrar la crua realitat que viu dia a dia una dona que pateix violència de gènere”.

El rodatge tindrà lloc al mes de setembre i hi ha confirmades enregistraments exteriors a Altea i la Nucia. A l’acte de presentació han assistit les edils de la Dona dels municipis membres del Consell Comarcal d’Igualtat, entre elles Vicenta Pérez, regidora d’Altea.

Pin It on Pinterest