Select Page

El regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha informat de la renovació del parc situat a la platja de la Roda. Una remodelació que ha tingut lloc gràcies a l’ajuda de l’Agència Valenciana de Turisme, una vegada presentada la documentació pertinent per part de l’àrea d’Infraestructures per a poder acollir-se al projecte.

L’edil d’Infraestructures ha avançat que “es van a instal·lar una sèrie de jocs del model Arrecife, que consten d’estructura d’acer inoxidable amb dues torres i dos tobogans units entre si amb diferents elements lúdics destinats a xiquets i xiquetes  de 3 a 7 anys “.

Ferrer ha explicat que “aquests jocs que s’instal·laran a través de l’Agència Valenciana de Turisme es troben en una zona de domini maritimoterrestre, competència del Ministeri de Medi Ambient, el qual gestiona el servei provincial de Costes, que ha donat el seu consentiment per a la seua instal·lació pel seu caràcter fàcilment desmuntable, però ha negat que procedim a dipositar sorra a la zona de seguretat del joc perquè absorbisca part de l’energia dels cossos dels xiquets i xiquetes que fan ús de la instal·lació, de manera que ja hem manifestat les nostres al·legacions a l’arbitrarietat del servei provincial de Costes perquè a la platja de l’Albir, sense anar més lluny, sí que van autoritzar la deposició de sorra “.

“Per tant, mentre, hem procedit omplir la zona de seguretat amb material de la mateixa platja amb la granulometria més xicoteta disponible per aproximar-nos a l’absorció d’energia que ofereix la sorra”. Ha afegit el responsable municipal d’Infraestructures.

“La instal·lació d’aquests nous jocs a la zona de la platja de la Roda entra dins el programa municipal d’instal·lació de parcs infantils en el nostre municipi, com el que es col·locarà al costat del carrer La Trompa que a més inclourà jocs adaptats perquè tots els xiquets i xiquetes puguen beneficiar-se de la mateixa manera i gaudir-hi”. Concloïa Roque Ferrer, regidor d’Infraestructures d’Altea.

Pin It on Pinterest