Select Page

Èxit d’assistència en aquesta primera trobada gastronòmica en IFA Alacant.

Moltes han sigut les persones que han visitat el stand d’Altea, on la Regidoria de Comerç i Turisme va promocionar Altea i la seua gastronomia. El stand d’Altea va oferir degustacions gastronòmiques que van tenir una gran acceptació. “Tant la cervesa de blat de l’empresa local Althaia Artesana, com els dolços típics alteans elaborats pel Forn de Ximo han tingut un gran èxit”, comentava la Regidora de Turisme, Anna Alvado.

Cal destacar la gran assistència de públic durant el dissabte i el diumenge, visitant el stand d’Altea, sent la informació més demandada, a més de les jornades gastronòmiques, la referent a les rutes de Senderisme que ofereix Altea, com les de Serra Bernia, Camins d’Altea i les rutes pel poble antic, així com les activitats nàutiques. Segons Alvado, “ha sigut un encert assistir a aquest esdeveniment en el qual hem pogut promoure una alimentació tradicional i saludable, elaborada amb productes locals.
El nostre stand ha sigut un gran aparador on s’ha donat visibilitat a la fantàstica gastronomia que ofereixen molts restauradors alteans”.

La Regidoria de Comerç va aprofitar aquesta gran oportunitat per a presentar la pròxima jornada gastronòmica “La cuina dels barques”, la segona edició de la qual tindrà lloc del 22 de juny a l’1 de juliol. La responsable de Comerç convidava als restauradores alteans a participar d’aquesta jornada que tant èxit va tenir l’any passat, “Com venim fent des de l’inici de legislatura, la Regidoria de Comerç i Turisme, segueix apostant per la gastronomia com a producte turístic únic i diferenciador amb un pes molt important en l’economia local. Per aquest motiu, continuem amb la realització de les jornades gastronòmiques que donen a conèixer a Altea, als nostres restauradors i la seua excel·lent cuina. En aquesta ocasió, la jornada  es realitzarà l’última setmana de juny amb “La Cuina dels Barques””.

 

Pin It on Pinterest