Select Page

El Voleibol serà protagonista a Altea del 10 al 13 de maig

Setze partits es disputaran al Palau Esports d’Altea, amb motiu de la fase d’ascens a 1ª divisió nacional. Seran 9 els equips participants, provinents de les Balears, Aragó, Catalunya, Múrcia i la Comunitat Valenciana. Repartits en 3 grups, lluitaran per aconseguir la primera plaça del mateix que dóna accés a les semifinals, als quals els acompanyarà el millor segon classificat de la fase.

Es preveu una fase molt renyida donat el nivell esportiu que han demostrat tots els equips durant la temporada, però on el factor camp deu beneficiar les jugadores locals del Altealife.Les alteanes juguen a casa i s’espera una bona afluència de públic durant tot el desenvolupament de l’esdeveniment esportiu.

L’equip que entrena Javi Mora debutarà el dijous 10 de maig a les 18:00 hores davant l’AD. Miguel Català de Zaragoza, per tornar a jugar el divendres 11 de maig davant del CV. Sant Boi de Catalunya. D’aquests dos partits dependrà molt la sort i de les opcions d’ascens de les “guerreres” alteanes.

Des del CV. Altea s’ha cursat invitació als col·legis i instituts de la localitat, així com a totes les entitats esportives i aficionats a l’esport en general, a que gaudisquen d’aquest esdeveniment nacional que per primera vegada es va a realitzar en la localitat.

Pin It on Pinterest