Select Page

En el dia d’ahir, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, signava a València el conveni de col·laboració pel qual la Generalitat, mitjançant el IVAT, oferirà a Altea un servei d’atenció personalitzada per a la Declaració de la Renda. A l’acte de signatura assistia el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando.

Al costat d’Altea, els municipis que comptaran amb aquests punts d’atenció personalitzada per a l’elaboració de la Declaració de la Renda són Busot, Xelva, Chiva, L’Alcora, Santa Pola, Sant Mateu, Sogorb i Albaida.

Recordar que l’oficina alteana d’atenció presencial Renda 2017 estarà ubicada a la segona planta de la Casa de l’Aigüa i romandrà oberta des del 10 de maig fins al 2 de juliol. L’horari d’atenció al ciutadà serà de 9:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:00h els dilluns, dimarts i dijous, i de 9:00 a 15:00h els dimecres i divendres. Les persones que desitgen ser ateses de forma presencial hauran de sol·licitar cita prèvia, indicant dia i hora que desitgen ser atesos, trucant al telèfon 901 22 33 44 o mitjançant la pàgina de l’Agència Tributària.

Pin It on Pinterest