Select Page

Durant el dissabte 19 de maig, Altea serà la seu de la trobada de bibliotecaris de la Comunitat Valenciana “Punt de Trobada”, organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes. Així ho han donat a conèixer el regidor de Cultura Diego Zaragozí i el responsable de la Biblioteca Municipal, Ignacio Beltrán.

“Properament es reuniran a Altea els bibliotecaris de la Comunitat Valenciana per a compartir experiències, aprendre, comptar i recollir idees”; ha explicat Zaragozí, que ha mostrat la seva satisfacció per ser Altea el municipi escollit per a la sisena edició de “Punt de Trobada”.

“Durant el cap de setmana hi haurà a Altea uns 70 bibliotecaris perquè la trobada és dia 19 però molts dels assistents han decidit passar el cap de setmana a Altea i això contribuirà a que seguim sent un municipi actiu”; ha comentat el responsable municipal de Cultura.

Per la seua banda, Ignacio Beltrán ha detallat les diferents activitats previstes i ha destacat que “un dels nostres objectius és que la gent que ve conegui el municipi i per això hem organitzat una ruta històrica a través dels llocs més significatius que apareixen en l’obra de Carmelina Sánchez-Cutillas i el seu avi Francesc Matínez i Martínez a càrrec de Joan Borja “.

La trobada preveu també la celebració de diferents xerrades i una taula rodona per parlar de “la biblioteca pública d’hui: nous espais, nous bibliotecaris”.

“També Blai Senabre parlarà de Encontes, un Festival de Narració oral que pretén des de la biblioteca cap a fora la recuperació dels carrers com a espai cultural”; ha afegit Beltrán, qui ha conclòs, “aprofitant que estarà Encontes en marxa els bibliotecaris que vinguin podran gaudir del Festival, conèixer Altea i promocionar-la, així com també consumir al municipi durant el cap de setmana”.

Pin It on Pinterest