Select Page

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez ha presentat “amb molt Amor Propi”, un taller de recursos per al desenvolupament del talent i apoderament femení, que tindrà lloc a Altea els dilluns 14, 21 i 28 de maig i el 4 de juny a la escola de Formació d’Adults de 16 a 21h.

Com ha explicat la regidora d’Igualtat, es tracta d’un taller important de 20h de durada, distribuït en 4 mòduls, que ve subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant i és totalment gratuïta l’assistència. El taller estarà impartit per Silvia Adriasola, una destacada coach experta en apoderament i lideratge femení.

El nombre de places és limitat i la inscripció ha de realitzar-se en l’àrea d’Igualtat, situada a la planta baixa de l’Ajuntament, des d’hui mateix.

Segons els detalls aportats per l’edil, els 4 mòduls que componen el taller són: la construcció social del gènere; educar per a la igualtat; guions de vida lliures, respectuosos i igualitaris i apoderament femení per a la vida.

Vicenta Pérez ha insistit en “la importància que té el pensar cada dia a la Igualtat i no només els dies que la commemorem, per això des del departament d’Igualtat s’organitzen activitats que contribueixen al fet que aquesta igualtat siga real. Activitats com ara aquest taller que pretén potenciar el benestar de la dona “.

“La igualtat és un dret i un deure per a tots i el que volem és que siga real”; ha declarat l’edil, qui ha animat a la participació al taller.

Pin It on Pinterest