Select Page

Des d’hui mateix el municipi d’Altea té en servei una nova ambulància finançada per la Fundació Caixaltea; així ho han donat a conèixer l’edil de Sanitat, Diego Martínez i el president de Caixaltea, José Miguel Cortés. A la presentació del nou vehicle sanitari ha assistit també l’alcalde, Jaume Llinares, diversos dels regidors de l’Equip de Govern i membres de la Junta Rectora de l’entitat bancària.

La renovació d’una de les ambulàncies del parc mòbil sanitari alteà suposa una satisfacció per l’àrea municipal de Sanitat. El responsable, Diego Martínez, ha agraït l’aportació de Caixaltea. “Una vegada més es fa una renovació d’una de les ambulàncies, gràcies a la donació de Caixaltea i per a nosaltres hui és un dia molt important perquè presentem un vehicle amb més equipació i actualitzat, per això vull agrair al President de Caixaltea i a la seua Junta de Caixaltea el que una vegada més miren pels alteans “; ha declarat el regidor de Sanitat.

Com ha explicat el regidor, Caixaltea dóna l’ambulància a l’Ajuntament, en representació del municipi, i qui presta el servei sanitari a hores d’ara DYA és qui va a fer ús del vehicle “.

Per la seua banda, el president de Caixaltea agraïa al regidor de Sanitat seues paraules i també la bona col·laboració existent entre Ajuntament i Caixaltea.

“Entra dins dels objectius de la Fundació Caixaltea, que una de les seues branques és la sanitat, el col·laborar amb la sanitat dels municipis en què l’entitat està present. Tenim intenció de seguir implementant les àrees de serveis socials d’aquests municipis amb un vehicle assistencial, com ja vam fer l’any passat amb la Nucia “; ha apuntat José Miguel Cortés.

“Caixaltea està orgullosa d’ajudar a adquirir aquesta ambulància perquè contribuïm a que qualsevol alteà, en cas de necessitat, puga ser traslladat fins a un centre sanitari”, ha conclòs el president de l’entitat.

Pin It on Pinterest