Select Page

Ahir finalitzava el curs de “Xarxes Socials aplicades a l’empresa”, organitzat per la regidoria de Comerç, que va donar començament el passat dilluns 9 d’abril i la durada era de 12 hores distribuïdes en sis sessions. Aquest curs, dirigit a tots els comerços i empreses del municipi de Altea, ha estat impartit per Sergio Magán, formador en xarxes socials i Social Media Manager.

L’objectiu d’aquest curs és enfortir la relació de les PIMES amb els clients d’una forma atractiva, ja que les noves tecnologies són una oportunitat que permet a les empreses connectar amb els seus potencials clients.

L’avaluació del curs, per part de les persones participants, ha estat excel·lent i han valorat positivament el contingut i l’explicació del mateix per part del formador Sergio Magán, qui ha manifestat que “em sent molt satisfet amb la realització d’aquest curs per l’interès que han mostrat les persones participants que han reflectit el que s’ha après en els seus pròpies xarxes socials des del primer dia “. “A més les faltes d’assistències han estat insignificants, assistint i finalitzant el curs la totalitat de les persones inscrites”; ha afegit Magán.

Per a la responsable de Comerç, Anna Alvado, “la realització d’aquest curs ha estat tot un èxit, com ens han fet saber les persones que han participat, tant pel contingut del mateix, com per les pràctiques realitzades. Des del departament ens congratula veure l’interès que han mostrat les persones assistents des del primer dia, es reflecteix en una assistència massiva durant totes les sessions “. “Agraïsc la participació de les i els integrants de l’associació local de comerciants, Alcea, així com també la de la resta d’assistents”; ha comentat la responsable municipal de Comerç.

Alvado ha conclòs avançant que “vist l’interès mostrat pel sector empresarial d’Altea en aquest matèria, des de la Regidoria de Comerç hem sol·licitat al formador una enquesta entre les persones participants per a poder continuar perfeccionant aquesta formació amb la realització de més cursos”

Pin It on Pinterest