Select Page

Aquest matí han tingut lloc, a la Casa de Cultura de Calp, la jornada “comta amb Mí”, organitzada pel Col·legi d’Educació Especial, Gargasindi i l’Ajuntament de Calp, en col·laboració del CREAMA, del Centre Ocupacional Maite Boronat i del Servei psicopedagògic Escolar d’Altea. A les jornades han assistit els regidors d’Ocupació, Diego Zaragozí; de Serveis Socials, Diego Martínez; d’Educació, Vicenta Pérez i de Participació Ciutadana, Mari Laviós.

“Ha estat una jornada de sensibilització i exposició de bones pràctiques en l’àmbit de l’ocupació laboral de persones amb discapacitat, en la qual es produeix una trobada entre empreses, fundacions, associacions i ajuntaments de les comarques de la Marina Baixa i Marina Alta i es comparteixen experiències relacionades amb la contractació de persones amb discapacitat en grans i petites empreses i en ajuntaments “; ha explicat l’edil de Serveis Socials.

“Hem pogut conèixer experiències concretes aportades pels diferents ens implicats en la jornada i ha estat molt enriquidor”; ha conclòs Diego Martínez.

Pin It on Pinterest