Select Page

El pròxim dimecres l’Ajuntament convoca una primera sessió participativa

El passat 6 d’abril l’Ajuntament licitava la redacció del projecte de remodelació i ampliació del Passeig del Mediterrani entre el Carreró Astilleros i la Travessera Sant Pere. De les 8 empreses que van presentar la seua oferta, Ingeniería y Estudios Mediterráneos SLP va ser la guanyadora en un procediment que tenia en compte una proposta tècnica de partida per tal de poder valorar més acuradament la seua idoneïtat.

La responsable de l’àrea d’Urbanisme, Imma Orozco, explica que “la majoria de les propostes presentades, que no deixen de ser una idea de partida tal i com es demanava en el plec de condicions, han sigut d’una qualitat excel·lent. Això ens permetrà agafar el millor de cada proposta de manera que complemente a la guanyadora”.

A més, el fet que l’empresa adjudicatària siga la mateixa que ha redactat el projecte de la part marítima de la II Fase de Regeneració del Front Litoral per al Ministeri de Medi Ambient és “molt positiu ja que ens assegura una bona coordinació entre els dos projectes”, explica.

Orozco ha anunciat també dos sessions participatives per donar a conéixer l’oferta guanyadora “i que la ciutadania puga aportar allò que considere oportú per a fer que este projecte siga el millor possible. Això només serà una part de la participació que ens permet treballar amb uns terminis tan marcats però, més enllà, el plec de condicions ja va preveure que als trenta dies de la licitació l’empresa hauria de lliurar un esborrany per tal de poder mostrar-lo a la ciutadania i continuar aportant eixa visió necessària de qui, al cap i a la fi, ha de disfrutar d’este nou espai”.

La primera sessió serà dimecres 25 d’abril i la següent el 2 de maig, ambdues a la Casa de Cultura a les 19:30h. Entre una sessió i l’altra, està previst que els panells presentats per cadascuna de les empreses que van concórrer a la licitació queden exposats en la mateixa Casa de Cultura. La finalitat és que, les persones que tinguen interés, puguen conéixer-los i extraure les idees que es consideren més encertades per tal de debatre-les conjuntament en la segona sessió.

Per últim Imma Orozco animava tota la ciutadania a participar de nou en estes jornades que pretenen recollir el seu parer sobre el que ha de recollir este projecte tan important des del punt de vista ambiental, social i econòmic per nostre poble.

 

Pin It on Pinterest