Select Page

Les regidores d’Educació, Vicenta Pérez i d’Urbanisme, Imma Orozco, acompanyades per un tècnic de l’àrea d’Urbanisme, estan visitant els diferents col·legis públics del municipi per tractar aspectes relatius al Pla d’Obres de Conselleria “Edificant”, al qual s’ha adherit el municipi d’Altea, després de la unanimitat de tots els grups polítics en el Ple de març.

Fins al moment les edils han visitat els centres les Rotes, Altaia, Blanquinal i Garganes, tenint previst recórrer la resta en els propers dies.

Pel que fa als projectes que els diferents centres han sol·licitat perquè siguen executats per l’Ajuntament amb càrrec a la Conselleria, Vicenta Pérez ha recordat el que es va acordar al Consell Escolar Municipal “que les Rotes ha demanat nou menjador escolar amb accés des de l’àrea infantil; el projecte del Blanquinal és per millorar l’accessibilitat i una aula de 2 anys; en Garganes el projecte consisteix en l’execució de millores de l’accessibilitat al centre docent; el C. P. d’Altea la Vella també sol·licita que es millore l’accessibilitat al centre docent; L’IES Altaia té un projecte de reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials i l’escoleta Mini-món sol·licita la Climatització i adequació dels espais”. “Edificant va a significar un pas avant en la confiança entre les administracions i al que respecta per a Altea, una millora per als centres que no hauria pogut fer-se d’una altra manera. Conselleria aporta els diners i l’Ajuntament tot allò que significa una visió amb més cura donat que es treballa per al propi poble i la seua ciutadania”; ha anyadit la regidora d’Educació.

Per la seua banda, l’edil d’Urbanisme, Imma Orozco ha explicat que ” el Pla Edificant requereix un esforç afegit per part de l’Ajuntament, ja que hem de coordinar la redacció de les memòries i projectes d’actuació en cada centre però considerem que és un encert que la Conselleria haja establert esta via de col·laboració que permetrà que el seu pressupost d’inversions es destine de manera efectiva a millorar els centres.”

“En estes visites, de fet, estem constatant que al llarg de massa anys s’havien descuidat inversions tan bàsiques com les d’accessibilitat o filtracions d’aigua. A través del Pla, la Conselleria d’Educació pretén fer un pla de xoc per acabar amb eixes mancances i el paper de l’Ajuntament és facilitar que així siga”; ha conclós la regidora d’Urbanisme.

 

Pin It on Pinterest